Anem x Feina recorda que aquesta patronal s’ha mostrat sempre còmplice de l’estat espanyol a l’hora de defensar els interessos de Catalunya

Barcelona, 25 de febrer de 2021.- Anem x Feina assisteix amb preocupació a la renovació de la cúpula de Pimec després de les eleccions. Antoni Cañete pren el relleu de Josep González per mantenir la mateixa complicitat amb les institucions de l’estat espanyol i la manera de fer poc transparent.

Des de la patronal Anem x Feina no s’entén per què continua sent una institució de referència per la Generalitat tenint en compte que el seu esforç es dedica més a mantenir la seva pròpia estructura que no pas a defensar els interessos de l’empresariat català.

És per això que ara mateix Anem x Feina és l’única patronal desacomplexadament independentista. Una associació creada per a petites i mitjanes empreses i autònoms. Per aglutinar-los i defensar-los i per donar suport al repte gegantí de superar aquesta crisi econòmica i d’encarar el futur amb optimisme. Una patronal que pensa en Catalunya i la seva gent i sobretot en el petit i mitjà empresari i l’autònom que són el veritable motor econòmic del país.