David Nogué CEO d’Eixos serà el primer convidat en aquestes trobades que seran mensuals i que comptaran amb la presència d’empresaris destacats

 Anem x Feina reprèn les trobades presencials entre empresaris. El teixit empresarial català, molt ressentit per la pandèmia, necessita recuperar la normalitat, la vitalitat dels negocis i l’intercanvi de coneixement. Amb la voluntat d’activar de nou els contactes entre els petits i mitjans empresaris i autònoms de casa, Anem x Feina dona el tret de sortida a un cicle de trobades.

La primera porta per títol La informació com a clau de l’èxit empresarial en la qual el protagonista serà David Nogué, CEO de l’observatori EIXOS.

EIXOS és una consultora de l’àmbit econòmic que es dedica a l’elaboració d’informes a partir de dades provinents del treball de camp propi, dades obertes de les administracions públiques i també d’institucions privades. En l’era de la informació, tenir el màxim coneixement sobre el propi sector és clau per emprendre nous projectes o per revitalitzar o enfortir els que ja estan en marxa.

L’acte es farà divendres 11 de març a les 19h a la Societat Gastronòmica Sent Soví, al carrer Lluís el Piadós, 6 de Barcelona. Les reserves es poden fer a través del correu electrònic info@anemxfeina.cat i les places són limitades.

El cicle serà mensual, amb trobades que serveixin per reactivar el diàleg i el contacte entre les empreses