Fité ha mort aquest dissabte de forma sobtada a l’edat de 53 anys

Barcelona, 21 de juny de 2020.- Jordi Fité Gabarró, gerent d’Anem x Feina ha mort aquest dissabte a l’edat de 53 anys de forma sobrevinguda i sense cap malaltia prèvia.

Des de la patronal independent lamentem profundament la mort de Fité, una persona activa que ha treballat de forma incansable en el teixit associatiu català per fer un país millor.

Llicenciat en Ciències Polítiques i independentista convençut i compromès havia estat escollit la setmana passada secretari nacional de l’Assemblea Nacional Catalana i just aquest dissabte, poc abans de la seva mort, va participar a les votacions de la direcció de l’entitat.

Així, a més de ser gerent i un dels impulsors de la patronal Anem x Feina era secretari de l’Assemblea, membre de la junta del Cercle Català de Negocis (CCN) i també de la Comissió d’Indústria i Energia de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Amb la seva mort el país perd un actiu i Anem x Feina un company i amic que ha contribuït enormement a fer que l’empresariat català aconsegueixi una representació real més enllà de les patronals tradicionals.