La nova patronal creu que aquesta decisió no es pot pendre sense el consens dels socis més encara perquè associar-se a Foment vol dir perdre la pluralitat del club

Barcelona, 12 de febrer de 2020.-  Anem x Feina considera del tot desafortunada la decisió anunciada aquest matí que el F.C. Barcelona s’incorpora a Foment del Treball. L’eslògan del Barça conegut arreu del món, ‘Més que un Club’ ha deixat de tenir sentit en el moment en que es posiciona al costat d’una patronal que no defensa els interessos de Catalunya i ho fa sense consultar als seus socis.

 La patronal d’empresaris independents que neix sota el paraigües d’Eines de País entén que la directiva del Barça ha pres aquesta decisió sense comptar amb l’opinió dels socis, com un gest propi dels que saben que es mantindran poc temps al capdavant de l’entitat.

 Pel portaveu d’Anem x Feina, David Fernández, “la directiva que encapçala Bartomeu es veu perduda, sap que no renovarà i mostra el seu veritable perfil abans de quedar dissolta. Aquest és un acte il·legítim i un atac directe a l’esperit democràtic de l’entitat”.

 Posicionar-se al costat de Foment del Treball va en contra de l’esperit plural del Barça i també en contra de tots aquells que a cada partit criden ‘Independència’ al minut 17.14. Fernández assegura a més que “fa malbé el llegat d’un del seu president, Josep Sunyol en el moment que s’alien amb una patronal que defensa més els interessos de l’Ibex 35 que no pas els catalans. El Barça és el que és també pel seu compromís històric amb el país i amb els anhels de llibertat dels catalans i no pot ser que vagin de la mà dels que avui representen l’opressió econòmica de Catalunya”.

Més informació a premsa@anemxfeina.cat