La patronal independent posa en contacte empreses compromeses amb l’economia de Catalunya perquè treballin plegades per donar-li un nou impuls en temps de crisi

 

Dimecres, 30 de desembre de 2020.- Anem x Feina ha posat en marxa un nou hub d’empreses (http://hub.anemxfeina.cat/) per revitalitzar el teixit econòmic català. Un punt de trobada perquè empreses i autònoms es posin en contacte entre ells i també amb els consumidors. Es tracta d’una eina digital creada per als associats de la patronal, però oberta de manera gratuïta a tothom, que impulsa el negoci entre empreses i professionals compromesos amb Catalunya.

La presentació oficial es farà dijous, 14 de gener a les 11.30h en format online per explicar els detalls d’aquest nou projecte.

En aquesta època de crisi econòmica provocada per la pandèmia i per les restriccions de mobilitat, internet s’ha convertit en un element imprescindible per a tots els sectors econòmics, per les empreses grans i per les petites i també pels autònoms. És per això que des d’Anem x Feina creiem que és imprescindible crear un espai virtual de trobada d’empreses amb diversos objectius: les empreses i autònoms interactuaran entre ells i es podran oferir serveis específics i de proximitat; serà un aparador excel·lent per aquelles petites i mitjanes empreses i autònoms amb poca presència a internet; propiciarà projectes col·lectius entre emprenedors de diferents sectors amb un intercanvi constant d’experiències i coneixements; i finalment serà un portal de referència indiscutible pels consumidors.

L’xHub d’Anem x Feina, (http://hub.anemxfeina.cat/) ja compta d’inici amb els perfils de 40 membres tan diversos com advocats, pintors, traductors o empresaris de la restauració i està obert a qualsevol activitat. Amb aquesta eina es podran posar en contacte d’una manera fàcil i àgil entre ells i també amb els consumidors.

Des d’Anem x Feina sabem que si els que movem la nostra economia ens donem suport la força de Catalunya és imparable.

PRESENTACIÓ OFICIAL xHUB ANEM X FEINA
Dia: 14 de gener
Hora: 11.30h
Lloc: L’adreça virtual es farà arribar properament

Més informació a premsa@anemxfeina.cat