La patronal independent entén que quan abans s’aturi el coronavirus i s’acabi la crisi abans es remuntarà i per això cal que s’imposin les mesures que facin falta.

Barcelona, 24 de març de 2020.- Anem x Feina dona suport a les mesures de confinament que demana el president de la Generalitat Quim Torra. A diferència d’altres patronals, que aposten per la protecció de les grans empreses que no són el gruix de l’economia catalana, Anem x Feina recorda que sense salut no hi ha clients, sense clients no hi ha treballadors i sense treballadors no hi ha empreses. Per això cal protegir la salut col·lectiva abans que les empreses.

La patronal independent defensa la majoria del teixit productiu de Catalunya que està format per petites i mitjanes empreses i autònoms i no aturar aquest virus perllongarà una situació que sí que afectarà dràsticament l’economia catalana amb menys possibilitats de remuntada.

Des d’Anem x Feina recorden que els que defensen la protecció de les grans empreses i les fortunes milionàries i ho fan des dels parquets de l’Ibex 35 no respecten ni treballen pel gruix de l’economia de Catalunya.

Més informació a [email protected]

Share This