La patronal Anem x Feina ha organitzat Anem x Fira Lleida sota el lema “Consum responsable, som Empresa, fem País” en la que una quinzena d’empreses han mostrat els seus productes a peu de carrer

 

Lleida, 23 d’octubre de 2021.- Una quinzena d’empreses i entitats i centenars de persones de públic han omplert aquest dissabte la plaça de la catedral de Lleida. D’aquesta manera els consumidors han pogut conèixer quins són els productes i serveis que ofereixen alguns dels associats a Anem x Feina, empreses compromeses amb el país.

D’aquesta manera des de la patronal es vol contribuir a facilitar un consum políticament responsable que permet donar suport a aquelles a empreses de proximitat que treballen per una Catalunya més forta i competitiva.

Des de les 10h fins a les 20h del vespre, centenars de persones s’han acostat fins als estands de l’Anem x Fira per conèixer de primera mà l’oferta d’aquestes empreses. La voluntat de la patronal és crear sinergies entre empreses i consumidors i també entre les pròpies empreses per donar un nou impuls al teixit empresarial català.

Segons el portaveu d’Anem x Feina, Àlex de Azuaje, Consum responsable, som Empresa, fem País, és el nostre lema i allò que ens identifica i alhora ens diferencia de la resta de patronals. I això ho farem treballant bé, amb professionalitat i amb formes modernes que s’allunyen del model centristra que hem conegut fins ara i que no ens deixa avançar.

Per mantenir aquest esperit de connexió i amb la mateixa voluntat de facilitar la trobada entre empreses i amb els consumidors, la patronal té en marxa l’xHub de que, de manera virtual, fa d’aparador d’empreses compromeses amb el país.