Anem x Feina creu que calen iniciatives com #propdecasa per refer el país després del coronavirus, perquè està clar que, una vegada més, Espanya no ha estat a l’alçada

 

Barcelona, 7 de maig de 2020.- Ja és públic el web #propdecasa https://propdecasa.assemblea.cat/ un site que aglutina les diferents iniciatives empresarials que s’han posat en marxa en temps de coronavirus i que posa fàcil el consum de proximitat i permet revitalitzar l’economia de la petita i mitjana empresa i els autònoms.

La voluntat de l’Assemblea Nacional Catalana i d’Anem x Feina és que #propdecasa sigui un aparadors de totes aquelles iniciatives que en temps de crisi s’han creat per oferir serveis i productes a distància. No és un nou recull sinó que centralitza totes aquelles associacions i plataformes d’empresaris i botiguers que s’han mobilitzat per fer país a través de la seva activitat.

Per Anem x Feina és claríssim que “el teixit empresarial català s’ho haurà de fer sol per superar la crisi ja el govern espanyol no ha tirat endavant cap mesura de suport real i #propdecasa és una bona iniciativa”.

En aquest sentit, i més enllà de la crisi econòmica, la patronal independent està ultimant la posada en marxa d’un nou punt de trobada empresarial professional, per tal de propiciar i facilitat la interacció entre empresaris afins.