La precipitada convocatòria d’eleccions mostra la seva manca de transparència i un model de gestió i representació empresarial antic

Barcelona, 5 de febrer de 2021.- Anem x Feina creu que Pimec menysté els seus associats amb la convocatòria precipitada d’eleccions a la seva presidència. La patronal emparada sota el paraigües d’Eines de País de l’Assemblea Nacional Catalana, critica que limiti als seus associats participar activament en aquest procés electoral, imposant uns terminis molt curts.

Per Anem x Feina, Pimec s’està comportant com el que és, una patronal antiga, caduca, sense transparància i hereva del sistema del 78, el que és preocupant, tenint en compte que les institucions la reconeixen com una interlocutora vàlida.

El teixit empresarial català -format majoritàriament per petites i mitjanes empreses i autònoms- no es mereix que una patronal com aquesta sigui la que intercedeixi per ell davant les administracions. I una mostra del tarannà antic és aquesta manera de convocar eleccions que no permet el debat i que pretén bàsicament, mantenir la seva estructura i no pas defensar els interessos dels seus associats.

En aquest context, Anem x Feina és l’única alternativa com a associació empresarial a Catalunya. Perquè és moderna i s’adapta als nous temps amb la posada en marxa de l’xHub, per exemple, i alhora perquè no amaga la seva voluntat d’assolir la independència de Catalunya per poder gestionar els recursos propis i potenciar el principal motor econòmic que és la petita i mitjana empresa.