Anem x Feina recorda que els últims resultats electorals demostren
que ni Foment del Treball ni Pimec representen el teixit empresarial
de Catalunya

Barcelona, 6 de març de 2021.- Anem x Feina lamenta que PIMEC i Foment hagin oblidat el dèficit fiscal al qual està sotmesa Catalunya i que continuïn mirant cap a Espanya quan els resultats electorals han estat molt clars.

La patronal desacomplexadament independentista recorda que només amb una aposta clara per la independència es poden defensar els interessos dels empresaris de Catalunya. El seu portaveu Àlex de Azuaje posa sobre la taula que “sembla que ningú recorda els 16.000 milions d’euros que no tornen a Catalunya. Ningú els està reclamant. Ni Pimec ni Foment miren per Catalunya. Si fóssim independents, amb aquests 16.000 euros que Catalunya genera, es podria millorar la situació econòmica que viu el país com a conseqüència d’aquesta crisi”.

L’anunci de Pimec de crear una patronal espanyola i la demanda de diàleg de Foment per evitar la constitució d’un govern de la Generalitat inequívocament independentista, demostra que aquestes dues patronals no estan en condicions de representar el teixit empresarial català.

És per això que Anem x Feina es postula com a l’única alternativa possible per defensar els interessos de l’economia real de Catalunya. Una economia que està en mans de petits i mitjans empresaris i autònoms que viuen moments difícils i que necessiten que algú miri per ells i els representi.