La nova patronal recorda que fa 3 anys que Catalunya funciona amb pressupostos prorrogats i si no s’aproven perjudicaria greument el teixit empresarial català

Barcelona, 1 de febrer de 2020.- Anem x Feina, la patronal d’empresaris independents que neix sota el paraigües d’Eines de País, considera del tot imprescindible que es protegeixin els pressupostos malgrat la crisi de govern.

L’anunci del president de la Generalitat de Catalunya Quim Torra, de convocar eleccions després de l’aprovació dels pressupostos no és una bona notícia, però bona part d’entitats, empreses i projectes socials depenen de l’aprovació dels comptes de la Generalitat i una nova pròrroga seria del tot perjudicial.

La vicepresidenta d’Anem x Feina, Sílvia Cubo, recorda que “fa 3 anys que el govern de Catalunya funciona amb pressupostos prorrogats el que suposa una situació insostenible pel teixit empresarial català i ja no podem esperar més”.

És per això que des d’Anem x Feina es fa una crida a la responsabilitat de tots els partits polítics perquè siguin capaços de superar les diferències per aprovar la Llei de Pressupostos adaptats a la realitat econòmica actual i no a la de fa tres anys.