Qui som

Som empresaris com tu i tenim dos tipus d’objectius: els  nacionals i els econòmics. 

Defensarem els interessos dels empresaris i autònoms catalans davant els greuges que generen els reiterats incompliments als quals ens hi sotmet l’Estat, contribuirem en dissenyar el model empresarial modern i competitiu adaptat a la realitat social, econòmica, geogràfica i d’identitat del nostre país i recolzarem totes les iniciatives que es duguin a terme per assolir la plena independència de la nació catalana. 

Econòmiques  perquè volem fomentar i representar a l’empresa catalana del segle XXI (moderna, propera, sostenible…). Perquè fem de lobby de pressió del empresari independentista que té dret i necessita ser escoltat  i perquè creem sinergies i fomentem l’activitat econòmica gràcies al HUB d’empreses amb els nostres associats.  

VALORS

Modernitat

Som una associació d’empresaris que no creiem en l’organització empresarial tradicional. Apostem pel talent, per l’adaptació als nous temps i sobretot per les persones com actius importants.

El talent és el recurs més valuós. Sense persones que posin al servei del projecte els seus coneixements, aptituds i actituds no hi ha compromís. I sense persones compromeses no hi ha ni coneixement compartit ni sostenibilitat social.

Som una patronal digital i innovadora, volem començar donant exemple i traslladant aquesta manera de fer als nostres associats per empoderar-los de cara als nous reptes que vindran.

Som com tu, ens agrada anar per feina.

Sostenibilitat

Creiem que el desenvolupament econòmic ha d’anar de la mà del desenvolupament sostenible per fer un país millor entre tots. Entenem l’empresa com una eina per potenciar el benestar social i el medi ambient, més enllà de l’obligatorietat legal, més enllà d’estratègies de reputació o imatge corporativa. Fomentem la sostenibilitat per convenciment i responsabilitat social.

Territori

Catalunya és molt més que una ciutat. Apostem per un país descentralitzat i dinàmic que sigui capaç de teixir una bona xarxa empresarial arreu del territori per ser molt més competitius.  Més descentralització implica més eficiència, menys burocràcia i més responsabilitat de qui actua tant en global com en local. 

Creiem en el potencial del nostre territori, per això impulsarem una política empresarial de proximitat.

Transparència

Mantenim el compromís d’explicar sempre el que estem fent, el que vam fer i el que vam intentar i no vam poder, i el que farem en el futur. Som una eina de país i actuarem com a tal, sense interessos opacs.

Apunta-t'hi

Si t'ha agradat qui som, el nostre projecte, i creus que aquesta patronal encaixa amb els teus interessos, no ho dubtis, uneix-te!