Anem x Feina presenta una pàgina web oberta a empresaris i consumidors per ser un revulsiu en temps de crisi

Barcelona, 15 de gener de 2021.- Anem x Feina ha presentat aquest divendres l’xHub, https://hub.anemxfeina.cat/ un punt de trobada virtual d’empreses i consumidors. La patronal, una de les Eines de País de l’Assemblea Nacional Catalana posa en marxa aquest nou web per donar un impuls a l’economia catalana, malmesa per la pandèmia.

“Vam constatar que no hi havia cap ajut directe i efectiu pel teixit empresarial català i nosaltres com a patronal compromesa amb els nostres associats i amb el país, vam dissenyar una eina pensada pels empresaris i autònoms. Un web per oferir els seus serveis i productes al consumidor final”, ha explicat Àlex de Azuaje, delegat de Barcelona d’Anem x Feina.

L’xHub està obert a totes les empreses i autònoms de Catalunya estiguin o no associats a la patronal. És totalment gratuït i és un gran aparador virtual perquè el consumidor català pugui localitzar el servei o producte català que necessita, sense moure’s de casa.

Albert Juanico, director d’Emprenedoria i Tecnologies de la informació d’Anem x Feina explicava que “la cerca es pot fer per sector o producte, però també per ubicació a través d’un mapa. Cada una de les empreses adscrites a l’xHub han de crear el seu perfil explicant quins són els productes o serveis que ofereixen”.

De moment 300 empreses estan registrades i 40 han creat el seu perfil. Àlex de Azuaje detallava que “això és un primer pas i ara toca fer-lo créixer. Així podrà arribar a més gent, a més gent, a més consumidors, i també propiciarà la connexió d’empreses catalanes entre elles per treballar conjuntament”.

Més informació premsa@anemxfeina.cat